Odio ut pretium ligula quam Vestibulum consequat convallis fringilla Vestibulum nulla. Accumsan morbi tristique auctor. At risus pretium urna tortor metus fringilla interdum mauris tempor congue

Recent blog posts

Beneficiile fructelor de sezon asupra sanatatii – Capsunile

De multe ori consumatorul român trece cu vederea pe lângă fructele locale și preferă să achiziționeze fructe exotice care ajung în România după zeci de zile de la recoltare și sunt pline de conservați.

Mai mult

Zece aliati de nadejde in lupta cu kilogramele

In perpetua lupta impotriva kilogramelor care refuza sa fie date jos avem nevoie de multa ambitie si determinare. O sursa in plus de ajutor nu strica niciodata, motiv pentru care iti prezentam in cele ce urmeaza zece legume si fructe care iti ajuta organismul sa iasa victorios din acest razboi crancen.

Mai mult

Fructe oleaginoase de inclus in alimentatie

Fructele oleaginoase sunt adesea ignorate cand vine vorba despre o alimentatie sanatoasa.

Cu toate acestea, atunci cand vrei sa slabesti sau, pur si simplu, sa ai un stil de viata sanatos, fructele oleaginoase se dovedesc aliatii tai de nadejde. 

Descopera, in continuare, fructele oleaginoase pe care este important sa le incluzi in alimentatie!

Mai mult

Motive pentru care să consumi fructe oleaginoase

Un articol recent din publicaţia New England Journal of Medicine subliniază beneficiile pentru sănătate ale fructelor oleaginoase (nuci, migdale, nucile caju, nucile pecan, nucile de Macadamia, nucile braziliene, fisticul). Cercetătorii au urmărit timp de câteva decenii, o sută de mii de bărbaţi şi femei şi au concluzionat: consumul fructele oleaginoase ţine moartea departe. Şapte sau mai multe porţii de fructe cu coaja lemnoasă pe săptămână reduc riscul de apariţie a bolilor. („O porţie” a fost definită ca o uncie, adică un pumn de migdale).

Mai mult

Nucile, cajuul, fisticul, nucile de Brazilia, migdalele ne asigură cercetătorii spanioli de la Universitatea din Tarragona.

Nucile, cajuul, fisticul, nucile de Brazilia, migdalele etc. pot mări speranţa de viaţă, ne asigură cercetătorii spanioli de la Universitatea din Tarragona.

Mai mult

Showing 1 - 5 of 17 items